Fidorka nepochopím ako ich môžeš mať také pekné Pozri sa na tie moje nepodarky - hoci sú dobré
Tie spodné sú zo včerajška a menšie dnešné. Ale aj tie sa mi rozliali
Najprv sú pekné a potom sa takto rozpleštia
Neviem kde robím chybu!
Komentáre
Možno máš pravdu, ale ja som ich piekla asi na tých 19Ost. potom som to znížila No mám túto trúbu asi rok a zdá sa mi, že zospodu pečie asi viac, preto dávam pekáč trochu vyššie aby mi neprihoreli
Prvá várka je už zjedená, mužovi chutia aj takéto
Včera som robila z dvoch dávok, takže mám v chladničke 15 bielkov a čo s nimi??? Hoďte dievky nejaký receptík na snehovo-kokosové pusinky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a bielkový suchár nerobievaš?Lia tu dala dobrý recept,ja ho robievam aj s kakaom aj bez kakaa
a na snehové pusinky ti môžem dať večer recept,teraz nie som doma.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem, nepoznám to, hoci som už čítala nejaké recepty A ako to chutí? Priblíž mi to prosím. A večer hoď ten receptík
Díky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na suchár si vyšľaháš bielka s cukrom,môžeš dať buď hladkú múku,alebo maizenu a pridáš tam zmes rôznych orechov.Pečie sa vo forme na srnčí chrbát,alebo v bábovkovej forme.Po vychladnutí sa nakrája a rozloží na plech a suší v rúre.Je to tvrdé ako chlebový suchár,ale veľmi chutné,u nás to "ide na dračku".
Alebo môžeš spraviť aj tortu Pavlovova...večer ti to napíšem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tento suchár ide na dračku aj u nás-je skvelý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lia,my dve by sme si mali otvoriť nejakú cukráreň,čo povieš?Len by to chcelo poriadne premyslieť,kto bude s našimi chalanmi,lebo tí keby tam nabehli...ratujte sa zákazníci,nemali by sme ani čo predávať
A čo robí pekárnička,pečie dobre,pokračuješ v skúšaní?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A vieš, že som o tom rozmýšľala...otvoriť si také niečo...My sme asi nejak prepojené -myslím, že to by sa nejak zvládlo...s tými našimi šibalmi...spravil by to nejaký detský kútik s ručnými prácami...môj malý je do toho paf
dnes má pekárnička voľno...robila som slané praclíky a tie Tvoje vanilkové rožky-treba zmenu, nemusím stále len viedenské...ale v sobotu máme prvú zabíjačku, tak určite spravím minimálne tri druhy chleba(nás je ako hadvov
), no a ešte chcem ten Tvoj perník-teda, aspoň myslím, že ten recept je od Teba
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no super!Ty si tuším naštartovaná ako perpetum mobile ,ja stíham tak úrady obehať,navariť,poprať zrátať obyvateľov bytu,či sme všetci doma a keď nikto nechýba,môžeme ísť akurát tak spať.Ale cez víkend to aj u nás začne,tá "pravá panika"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano, tento suchar robievam aj ja a je naozaj na 1*. Robievala som cisto z vlasskych orechov, tento rok skusim aj z trosku oprazenych lieskovcov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj mandle a kešu orechy sú tam výborné...ale niekedy nedávam ani žiadne a tiež chutia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež si myslím, že to bude teplotou, ale veď nejdú na výstavu...stačí, že sú hamkové, no nie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Teda mňa skôr uchvátil ten advenťák - si robila sama alebo kúpený?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adus advenťák je poskladaný z domácich zásob Základný košík je z Quelle, venček je starý rozobratý a doplnený somarinkami, čo som našla doma
No mám zlepšovák na sviečky: všimni si ich. Sú to držiaky na servítky a v nich je vopchatý umelý čajový kahanček z Baumaxu. Je to super na batérky (muž sa vytešuje, že mu nesmradím sviečkami), lebo ja to takto svietim každý večer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je fakt úžasný. Tie sviečky boli vlastne to prvé, čo mi padlo do oka, je to ozaj taký zvláštny detail!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, som rada, že sa ti páči
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tu fotku ešte nemám,budem ich robiť tento týždeň,potom dodám,ale poradím ti fintu.
Vyhrej si rúru na 190-200st.šupni tam plech s koláčmi a hneď to stíš na 175st.O päť minút ich vyber,aj keď sa ti budú zdať surové a nechaj na plechu vychladnúť,oni "dojdu" a budú mäkučké a fajnovučké.
Ale opakujem sa stále znova-takto to robím ja,moja rúra ale pečie oveľa silnejšie ako ostatné...možno tebe bude treba vyhriať na 200-210st.ty si poznáš ako sa ti pečie v nej.
Takto "rozliate" môžu byť z málo vyhriatej rúry.A na boku by mali byť také popraskané,to nie je na závadu,to sú pravé ďumbierniky také...