Banánovo-broskyňový tunel

Pridal/a melisa
Je to veľmi chutná a na pohľad veľmi pekná maškrtka.
Banánovo-broskyňový tunel - recept
Porcie
Porcie
Zdrojinternet s mojou úpravou
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
2 hod

Ingrediencie

5kusyvajce
120gramovkryštálový cukor
100gramovpolohrubá múka
2polievkové lyžicekakao
1⁄4balíkprášok do pečiva
250gramovjemný tvaroh
200millilitrovkyslá smotana
250millilitrovšľahačková smotana
1kusstužovač šľahačky
2polievkové lyžicepráškový cukor
2kusybanán
1kusvanilkový cukor
1kusbroskyňový kompót
1kusšľahačka v prášku
150millilitrovmlieko

Inštrukcie

Piškóta: bielky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme žĺtky, múku s práškom do pečiva, vodu, kakao. Upečieme na papieri na pečenie a necháme vychladnúť. Plnka: tvaroh, kyslú smotanu, cukor a vanilkový cukor zmiešame. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme so stužovačom a zmiešame s tvarohovou zmesou. Z piškóty odkrojíme 1/4 a zvyšnou vyložíme formu srnčieho chrbáta tak,aby prečnievala. Potrieme tenkou vrstvou plnky a položíme banány, natrieme znovu krémom a zakryjeme prečnievajúcou časťou piškóty. Znovu natrieme krém a uložíme broskyne, znovu krém a prikryjeme odkrojenou časťou piškóty. Na povrch vyšľaháme práškovú šľahačku s mliekom. Odložíme na niekoľko hodín do chladu,vyklopíme pokrájame, ozdobíme šľahačkou a podávame.
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok