reklama

Ľadové rezy

Pridal/a melisa dňa 31. 01. 2012 - 21:20 - Recepty melisa
obrázok k receptu

reklama

Výborná pochúťka

Ingrediencie
Cesto:
4 polievkové lyžice polohrubá múka
4 kilogramov bielok
4 polievkové lyžice práškový cukor
1⁄4 balík prášok do pečiva
50 millilitrov mlieko
Plnka:
500 millilitrov mlieko
4 kusov žĺtok
4 polievkové lyžice kryštálový cukor
2 balíky Zlatý klas
250 gramov maslo
1 polievková lyžica kakao
Ostatné:
1 balík šľahačka v prášku
  čokoláda
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Bielky vyslahame s cukrom, pridame muku s praskom do peciva. Cesto rozotrieme na mensi plech s papierom na pecenie a upecieme. Este horuce pokvapkame mliekom /50 ml/

Plnka: V mlieku rozmiesame zltky, zlaty klas, cukor a uvarime na hustu kasu. Nechame vychladnut.

Maslo dohladka vymiesame a spojime s vychladnutou kasou.

Rozdelime na polovicu a do jednej primiesame kakao.

Postup. Na cesto natrieme najskor zlty krem a potom kakaovy. Povrch ozdobime vyslahanou praskovou smotanou a struhanou cokoladou.

Dobru chut!

Výnos
30 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama