Ázijské rezance.

Pridal/a Pegybabi
Skvelý obed alebo večera.
Ázijské rezance. - recept
Porcie
Porcie
ZdrojInternet.......upravené, suroviny som prispôsobila vzhľadom k môjmu dráždivému pankreasu.
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
15 minút

Ingrediencie

100gramovtenké ryžové rezance
1kusväčšia cibuľa
1⁄2kuspor
1kusväčšia mrkva
1kusmenšia cukina
1kuschilli paprička
2polievkové lyžiceolivový olej
1balíklahôdkové tofu
 trochasójová omáčka
 štipkamorská soľ
 trochasezamové semiačka

Inštrukcie

Ryžové rezance zalejeme prevarenou vodou a necháme postáť pár minút. Zatiaľ nakrájame na rezance cibuľu a pór, nastrúhame mrkvu, cukinu, nakrájame na rezančeky tofu. Na olivovom oleji opražíme cibuľu, pridáme pór, trochu chilli papričky spolu opražíme zo 2 – 3 minút a potom pridáme mrkvu a cukinu. Trošku osolíme a spolu restujeme asi 3 minúty, potom pridáme nakrájané tofu , trochu sójovej omáčky a ešte zo 2 – 3 minút spolu restujeme, nakoniec pridáme scedené rezance. Všetko premiešame, 2 – 3 minút spolu za miešania restujeme, aby sa všetky chute spojili. Pred servírovaním som ešte všetko poliala trochou za studena lisovaným tekvicovým olejom. Na tanieri rezance môžeme posypať sezamovými semiačkami.

Postup: 

Ázijské rezance. - recept postup 1
Ázijské rezance. - recept postup 2
Ázijské rezance. - recept postup 3
Ázijské rezance. - recept postup 4
Ázijské rezance. - recept postup 5
Ázijské rezance. - recept postup 6
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok