Dzeny
Asi som objavila Ameriku, ale učíme sa celý život. Prvýkrát som mrazila ovocie trochu pracnejšie, ale veľmi sa mi to pozdávalo.
Ingrediencie
| čerešne |
Postup
Čerešne som najskôr umyjeme, odkôstkujeme
Dáme zamraziť na plechu tak, aby sa nezlepili.
Až potom som ich nasypeme do vrecúška a odložíme do mrazničky.
Ovocie sa nepopučí, nezlepí, pekne drží tvar, rovno sa dá šupnúť do koláča.
Už sa teším ako si v zime urobím čerešňový crumble.
Dzeny
![]()
![]()
![]()
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super Ja tak dávam mraziť všetko aj napr. pirohy, slivkové gule, zemiakové knedle a potom ukladám do sáčkou, krabičiek. Odoberieme koľko chcem bez poškodenia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to perfektné! Nechápem, kde som žila doteraz, že som tento spôsob mrazenia objavila až teraz!:DDD
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ako píšeš objavlla si Ameriku a tá sa dá objaviť v každom veku a čas ![]()
. Ja sa stále učím a to si neskromne myslím, že už všetko viem
hlavne v kuchyni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
dasa_ | Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
Rýchly hrnčekový perník je ideálnym spôsobom ako zúžitkovať starší kompót, ktorý ostal od minulého roka.
Jednoduchá praženica z čerstvých húb
Slavka K | Hubová praženica
Jednoduchá praženica z čerstvých húb
Čo s čerstvo nazbieranými hubami? Šup s nimi do jednoduchej hubovej praženice.