Dnešné ranné pečenie...málo surovín,rýchlo spracované... a za chvíľku sa môže raňajkovať

Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 10 minút |
Čas varenia / pečenia | 30 minút |
Celkový čas | 40 minút |
Ingrediencie
250 | gramov | špaldová múka celozrnná hladká |
250 | gramov | špaldová múka celozrnná hladká |
400 | gramov | kyslá smotana |
1 | čajová lyžička | soľ |
1 | čajová lyžička | sóda bikarbóna |
Inštrukcie
Všetky suroviny spracujeme na tuhé cesto.Vytvarujeme bochník, dáme na plech s papierom, na vrchu urobíme aspoň dva zárezy a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 st. približne 30 min. Ja som urobila dva bochníčky... ale každý môže urobiť tvar aký chce. Keď sú bochníčky menšie stačí piecť 20 min. Je výborný aj na druhý deň...ak ostane.
Poznámky
Múku môžete použiť akúkoľvek hladkú ale je dobré kombinovať s celozrnnou...grahamovou....ražnou...záleží na výbere.
Postup:
