
je to skôr letné jedlo, ale dnes nie je problém to uvariť aj v decembri
1 | kus | kurča |
1 | hlávka | karfiol |
250 | gramov | šľahačková smotana |
soľ | ||
olej |
Kurča si naporciujeme a opečieme na oleji, iba chvíľu kým nezbelie. Výpek si odložíme.
Medzitým si uvaríme karfiol v osolenej vode do polo mäkka. Scedíme a poukladáme do pekáča, na to poukladáme kúsky kurčaťa.
Zalejeme výpekom a smotanou. Dáme na 30 min zapiecť.
Ja to podávam s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom. Nám to tak najviac chutí ale fantázii sa medze nekladú.
Ďalšie recepty
mňááám!To bude zase papanico,keď sa k tomu odhodlám ,a máš pravdu,že ani teraz nie je problém s karfiolom,včera som taký krásny veľký kúpila a celkom za dobrú cenu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hm-hm,Heja, zaujímavá kombinációó, žebych sobotu-nedeľu vyskúšala? Uvidím ako budem na tom časovo. Že ďakovala.
Maja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mňam, takéto kuriatko ešte nemrobím...díky