reklama

Marocké mäso

Pridal/a alexa35 dňa 01. 12. 2009 - 09:43 - Recepty alexa35
obrázok k receptu

reklama

Veľmi chutné a zaujímavé jedlo-aj na dni, keď čakáte viac hostí.

Ingrediencie
1 kilogram bravčové stehno
3 kusov cibuľa
2 kusov mrkva
3 kusov paradajka
5 kusov sušené slivky
1 čajová lyžička vegeta
1 čajová lyžička mletá červená paprika
1 čajová lyžička karí
  soľ
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Mäsko pokrájame na rezance, speníme 1 cibuľu, pridáme vegetu, papriku, soľ-nie veľa, kari korenie a podliate vodou dusíme cca 1/2 hod.

 

Keď je polomäkké, navrch nahusto ukladáme vedľa seba po vrstvách na kolieska pokrájanú zeleninu - vrstvu cibule, mrkvy, paradajok a zahodíme slivkami.

Už nemiešame, podľa potreby dolejeme vodou a dodusíme.

Podávame s pečenými zemiakmi v rúre.

Výnos
6 Porcie
Celkový čas
1 hod, 10 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
50 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama