
reklama
Recept na chutný nedeľný recept
Ingrediencie
300 | gramov | teľacie mäso |
300 | gramov | bravčové mäso |
1⁄2 | hrnček | vývar slepačí |
2 | polievkové lyžice | strúhanka |
4 | kusov | šampiňóny |
2 | strúčiky | cesnak |
1 | kus | jarná cibuľka |
petržlenová vňať | ||
1 | kus | vajce |
mletá červená paprika | ||
soľ | ||
čierne korenie |
Postup
Postup je veľmi jednoduchý. Najprv spolu zmiešame teľacie a bravčové mäso a následne pridávame zvyšné suroviny.
Petržlenovú vňať a cibuľu nasekanú nadrobno, očistené šampiňóny nakrájané na malé kocky, pretlačený cesnak, strúhanku, vajce, všetky korenia a vychladnutý vývar. Rukami všetko dobre spracujeme a necháme chvíľu postáť a podľa potreby ešte dochutíme.
Obaľujeme v strúhanke a pečieme do zlatista. Najradšej ich máme so zemiakovým pyré.
Viac chutných receptov na instageame @frommykitchendotcom
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.