Popis
Hubová sezóna je tu. Táto kombinácia mäsa a húb chutí vynikajúco a prevonia celú kuchyňu.

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 10 minút |
Čas varenia / pečenia | 50 minút |
Celkový čas | 1 hod |
Ingrediencie
300 | gramov | huby |
500 | gramov | mlete mäso |
1 | kus | cibuľa |
2 | strúčiky | cesnak |
2 | kusy | vajcia |
2 | kusy | rožky |
trocha | mleté biele korenie | |
čajová lyžička | rasca drvená | |
čajová lyžička | majorán | |
trocha | petržlenová vňať | |
trocha | strúhanka | |
trocha | mlieko | |
trocha | soľ | |
trocha | olej |
Inštrukcie
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme huby, soľ, mleté biele korenie, rascu a pražíme, kým huby nezmäknú. Rožky nakrájame a namočíme do mlieka. V miske si zmiešame trochu vychladené huby, mleté mäso, rožky namočené v mlieku/vyžmýkané/a majorán. Podľa potreby zmes zahustíme strúhankou a vtlačíme do vymastenej formy. Pečieme 50-60 minút 200 stupňov Celsia / plyn 4-5/
Uvedenú zmes môžeme vytvarovať aj ako jednotlivé fašírky, obaliť v struhanke a vypiecť.
Dobrú chuť.
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť