Pečená fašírka s hubami

Popis

Hubová sezóna je tu. Táto kombinácia mäsa a húb chutí vynikajúco a prevonia celú kuchyňu.

Pečená fašírka s hubami - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
50 minút
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

300gramovhuby
500gramovmlete mäso
1kuscibuľa
2strúčikycesnak
2kusyvajcia
2kusyrožky
 trochamleté biele korenie
 čajová lyžičkarasca drvená
 čajová lyžičkamajorán
 trochapetržlenová vňať
 trochastrúhanka
 trochamlieko
 trochasoľ
 trochaolej

Inštrukcie

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme huby, soľ, mleté biele korenie, rascu a pražíme, kým huby nezmäknú. Rožky nakrájame a namočíme do mlieka. V miske si zmiešame trochu vychladené huby, mleté mäso, rožky namočené v mlieku/vyžmýkané/a majorán. Podľa potreby zmes zahustíme strúhankou a vtlačíme do vymastenej formy. Pečieme 50-60 minút 200 stupňov Celsia / plyn 4-5/

Uvedenú zmes môžeme vytvarovať aj ako jednotlivé fašírky, obaliť v struhanke a vypiecť.

Dobrú chuť.

 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.