Boršč je ozaj chutná polievka plná chuti a farieb. Hustá polievka z červenej repy a zeleniny s hovädzím mäsom zahreje aj zasýti. Podávať ju môžete s kyslou smotanou a čerstvým chlebom.
Jedlo grilované na panvici, ktoré sa najskôr marinuje v pikantnej omáčke. Samotná príprava je krátka. Odporúčam použiť čo najkvalitnejšie hovädzie mäso (flank steak, rib eye steak) a pred krájaním ho na chvíľu zamraziť, ľahšie sa potom krája na jemné plátky.
Tento recept som vytiahla od priateľa, nevarí často, ale keď niečo navarí, tak je to super, tak ako toto chilli con carne. Tortilovou miskou som prispela ja, videla som to niekde na Instagrame:)
V zime často siahame po sýtejších polievkach. Boršč patrí medzi také. Okrem viacerých druhov mäsa obsahuje aj celkom dosť zeleniny. Stojí za vyskúšanie. Naviac, treba variť vo veľkom hrnci a vydrží viac dní. Najlepšie chutí odležaný, keď sa chute dobre prepoja. K nemu stačí iba dobrý chlebík.