
reklama
Jednoduchý spôsob ako pripraviť obed z mäsa, ktoré istalo zo slepačej polievky.
Ingrediencie
300 | gramov | kuracie mäso |
500 | millilitrov | smotana na varenie |
soľ | ||
1 | balík | gnocchi |
200 | gramov | Gouda |
Postup
V osolenej vode som uvaríme gnocchi, scedíme ich a vysypeme do nádoby na pečenie. Pridáme aj narezané mäso na menšie kúsky.
Do osobitnej nádoby dáme smotanu na varenie ( 500 ml) , trocha soli a asi 200g strúhaného syra. Zmiešame spolu a zalejeme mäso a gnocchi. Všetko spolu ešte zľahka premiešame a dáme piecť na 200 C asi na 20 min.
Upečené môžeme ešte posypať parmezánom.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Slavka K
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Fotorecept na Cepelinai - zemiakové knedličky plnené mäsom. Sú podobné našim pirohom, no v litovskom štýle, sú sýte a výborné.
Kapustnica
Alica7
Kapustnica
Klasická domáca kapustnica s mäsom, klobásou a hríbami.