
reklama
Jednoduchý spôsob ako pripraviť obed z mäsa, ktoré istalo zo slepačej polievky.
Ingrediencie
300 | gramov | kuracie mäso |
500 | millilitrov | smotana na varenie |
soľ | ||
1 | balík | gnocchi |
200 | gramov | Gouda |
Postup
V osolenej vode som uvaríme gnocchi, scedíme ich a vysypeme do nádoby na pečenie. Pridáme aj narezané mäso na menšie kúsky.
Do osobitnej nádoby dáme smotanu na varenie ( 500 ml) , trocha soli a asi 200g strúhaného syra. Zmiešame spolu a zalejeme mäso a gnocchi. Všetko spolu ešte zľahka premiešame a dáme piecť na 200 C asi na 20 min.
Upečené môžeme ešte posypať parmezánom.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.