
1 | kus | zázvor |
1 | kus | citrón |
kus | med |
Ďalšie recepty
Recept som našla len teraz na internete, takže si ho ešte len idem robiť.
Podľa diskusií pod receptom je krájaný na plátky a nie strúhaný a vraj je najlepšie ak je pred prvým použitím aspon 10-14 dní odležaný v chladničke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nemozes pridavat obrazky stiahnute z internetu. Recept je diskutabilny tie koluju v roznych obmenachm ale ... otazka autorskych prav je dolezita aj na internete.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pardon nevedela som. Nie je to zo slovenskej stránky ale z nejakej portugalskej - a preložila som to do slovenčiny. Hádam to tí portugalčania prežijú.
Ak uznáš za vhodné, kľudne to vymaž.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je jedno z akej stranky, stale by tu mali byt nase fotky a nami oskusane recepty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
môžem sa spýtať ako krájate zázvor ? keď z čersvého varím čaj, tak ho nastrúham...stačí do toho receptu len nakrájať na kúsky? získam z neho potom to čo potrebujem?