Tlčený aníz, aj keď v recepte nepíšu... krajšie voňajú :) Kamarátka robí takéto, sú veľmi dobré http://mkboszorka.blogspot.sk/2012/12/anyzove-kruhy.html
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tlčený aníz, aj keď v recepte nepíšu... krajšie voňajú :) Kamarátka robí takéto, sú veľmi dobré http://mkboszorka.blogspot.sk/2012/12/anyzove-kruhy.html
Nepiekla som ich ešte,ale toho roku vyskúšam .Aníz určite pomeliem na elektrickom kávovom mlynčeku,čo mám ku starodávnemu mixéru Et..
http://varecha.pravda.sk/recepty/anizove-srdiecka/11565-recept.html
http://varecha.pravda.sk/recepty/anizove-susienky/26518-recept.html
Dakujem, včera som vyskúšala tieto http://najrecept.sk/2013/12/anizove-rozky/ , ja som teda nemala také riedke cesto ako písala autorka a nerobila som rožky. Chcela som si pečenie vyskúšať v predstihu či sa mi to vôbec oplatí piecť aj iným.
Dumbierníky mám rada, tu ich korenistú chuť ale anízový chlieb mi ale vôbec nechutí tak neviem aké budú tieto.
Niekedy som skúsila aj s čiernym korením a tie sa páčili, boli jemne korenisté asi zaradím aj také. Mám rada pikantné v sladkom keksíku.
Minulý rok som chcela piecť anízové sušienky ale nech robím čo robím neviem nájsť na nete také ako som vtedy videla. No vlani som už nikde nedostala aníz a tak som si ho kúpila do zásoby aby som si ich upiekla tento rok a neviem nič poriadné nájsť. Našla som niečo, ale viem že to bolo niečo iné.
No a ešte pridavať celý aníz alebo tlčený?