Popis
Klasický tvarohový koláčik, ktorý pozná každý :-)

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | babka |
Čas prípravy | 30 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 30 minút |
Ingrediencie
400 | gramov | hladkej múky |
150 | gramov | prášk.cukru |
1 | kus | prášok do pečiva |
250 | gramov | palmarín |
1 | kus | žĺtok |
4 | polievkové lyžice | kakaa |
750 | gramov | tvaroh |
200 | gramov | pr.cukor |
1 | kus | van.cukor |
4 | kusy | vajicka |
Inštrukcie
Cesto-400g hladkej múky, 150g práš.cukru, práš.do peč.,250g Palmarínu (dala som maslo), 1žĺtok,4PL kakaa. Všetko vymiešame, rozdelíme na dve polovice a dáme do chladničky.
Plnka-750g tvarohu, 200g prášk.cukru, 1 vanilkový cukor, 3 žĺtky, 4 bielky. Vymiešame tvaroh, cukry, žĺtky a pridáme vyšľahaný sneh.
Plech - papier - nastrúhame polovicu cesta, vylejeme plnku a opäť nastrúhame druhú polovicu cesta. 180 stupňov, 30min.
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Poznať poznám, ale ešte sa nám poriadne nepodaril. Najbližie vyskúšam podľa tvojho receptu.
Tvoj vyzerá ozaj ako od babičky. 


Mne sa vydaril, ale to struhanie cesta je dobry trening trpezlivosti
Práve ho robím. Cesto má ostať sypké, keď ho dávam do chladničky?