
Vynikajúca maškrta.
1 | balík | Zlatý klas |
4 | kusov | vajce |
trocha | káva | |
trocha | rum | |
2 | balíky | vanilkový cukor |
4 | decilitre | mlieko |
4 | polievkové lyžice | práškový cukor |
250 | gramov | maslo |
čokoládová poleva | ||
3 | balíky | okrúhle piškóty |
V 4 dl mlieka rozmiešame Zlaty klas.Pridáme vanilinový cukor,žltky,za staleho miešania uvarime krém a nechame ho vychladnúť.
Maslo vymiešané s práškovým cukrom pridame do vychladnuteho krému a spolu vyšlaháme.
Piškoty namačane v káve zmiešanej s tuzemským umom poukladame tesne vedla seba do podlhovastej formy. Každú vrstvu piškot natrieme krémom.
Postupujeme až do naplnenia formy, končime vrstvou krému.
Po stuhnutí jednotlivé kúsky pokvapkáme rozpustenou čokoládovou polevou.
Vyskúšajte neolutujete.Je to vinikajuce:-P
ja toto robievam aj do poharikov namiesto pudingu, manzel to vola opite mysticky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
takze, Bubatko mozem to robit do hoci coho ,dakujem za tip
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
evamaria ano mozes to robit do hocicoho.Je to jedno
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majka mozem to urobit aj do tortovej formy?alebo do plechu o roz.27x37cm