reklama

Nasťa čína

Pridal/a Natinka dňa 21. 06. 2010 - 20:25 - Recepty Natinka
Nasťa čína, Zdravé recepty, recept, Natinka

reklama

fasa čína z bratislavy

Ingrediencie
500 gramov kuracie prsia
2 kusov paprika
1 kus cibuľa
1 kus mrkva
1⁄2 hlávka kapusta
1 kus omáčka na činú
250 gramov ryža natural
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Zeleninu si nakrájam na kocky, koliecka, cibulku iba rozoberiem osmazim na panvici tak narychlo asi 10 minut... Dám bokom na misu

Potom na panvici osmazim masko do makucka.

Pridam naspat zeleninku a pridam ten geblajz z Lidlu a je hotofka... to som sikovna co?

Skuste je to mnam

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
50 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

kefara, Po, 21. 06. 2010 - 21:30

Ty si iný pacient, čo sa manuálu týka Veľký úsmev Áno Slnko

Natinka, Po, 21. 06. 2010 - 22:38

sak som sa krotila aby ste si nemysleli ze som uz uplne mignuta Veľký úsmev

lienka, Po, 21. 06. 2010 - 21:32

nooo kolko ceckov?? tak od oka??

Natinka, Po, 21. 06. 2010 - 22:39

ja robim tak z kila az dvoch ceckov obcas ked mi tam padnu aj moje, len premiesam...inak robim do velkeho hrnca sak tie moje termity zezeru secko co pride

helus72, Ut, 22. 06. 2010 - 10:13

Očuj, Nati, a keď premiešaš aj tie svoje, potom chodíš s miskou?Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

Natinka, Ut, 22. 06. 2010 - 18:38

jasne aj do roboty idem s hrncom pod pazuchu....take lachke nevjes?

helus72, Ut, 22. 06. 2010 - 21:03

Acháááá, chňapem...tož, ja som už dlho v robote nebola, ja chodím s hrncom po domeVáľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

balalajka, Po, 21. 06. 2010 - 21:47

jaka kapusta!!! no no no, si dugnes gebulu pri vareni, nebodaj do toho nadra zarezes a prirezes aj kus prstu a vykrvacas!!!
zadna zelenina - len ty tyy prsaaa pekne s ryzou basti
bo ta dochtorovi bonznem!

Natinka, Po, 21. 06. 2010 - 22:39

sak prave kapusta zraza cecky...eee krv...raz za tyzden mozem, nebonzuj bo ta kusnem....vrrrr baf

balalajka, Ut, 22. 06. 2010 - 06:27

Ježiš Mária, děvenko, tak ráno nebež za autobusom. Si zober také zrazené prso, keď sa ti z podprdy vyšmykne a pri behu ťa ovalí. Však to jako kameňom keby ti dal.
Nijaká zelenina. Kde sú parené buchty Veľký úsmev ?

Natinka, Ut, 22. 06. 2010 - 18:34

na v gatkach...ci to su zaparene?? Prekvapenie

Erkočka, Po, 21. 06. 2010 - 21:47

A nejedol to už niekto náhodou?Váľam sa od smiechu po podlahe

Natinka, Po, 21. 06. 2010 - 22:40

nieee iba my doma...a zijem ahaaaa...aj suvisle pisem....ahaha...a som v poridajaksdjduuuh aahsdhsaldkjsj jawja aaaaaaaaaaa

balalajka, Ut, 22. 06. 2010 - 06:26

ale ja by som potrebovala dávku.
Snažila som sa prísť na to, že ako si došla na slovo poridajaksdjduuuh a potom čo znamená aahsdhsaldkjsj. Pri jawja som to pochopila Úsmev .
Pomooooooooc

Natinka, Ut, 22. 06. 2010 - 18:37

trapky nezerete cinu neviete potom co je je jawja....traperkyPrekvapenie

Erkočka, Po, 21. 06. 2010 - 22:47

posielam ti záchranku jawja aaaaaaaaaaVáľam sa od smiechu po podlahe

lydusha (bez overenia), Ut, 22. 06. 2010 - 12:11

Ale jawja je ina supa! Veľký úsmev

ellia71, Ut, 22. 06. 2010 - 13:57

Natinka ja od veci,ale tá prvá ingrediencia je najlepšia, už dávno som sa tak nezasmialaVáľam sa od smiechu po podlahe ,ďalej neviem čo je gebrajz,predpokladam že ide o korenie,alebo nálev na čínu.Ale tie kuracie cecky nemajú chybu.Váľam sa od smiechu po podlahe

Natinka, Ut, 22. 06. 2010 - 18:42

tak este raz pre nechápičné dievčatá...gebrajz alebo mrdník alebo omajda alebo giglanec alebo zajebka alebo UHO (univerzalna hneda omacka) v tomto pripade UČO je to co kupis v Šidli to v tom pohari a bachnes to na maso...
kapišto?? už čul? ha ha ha?

balalajka, Ut, 22. 06. 2010 - 23:47

A my použivame čučpajz - ale vizera to presne ako to tvoje Veľký úsmev .

adus, Št, 24. 06. 2010 - 14:46

čučpajz (alebo aj cušpajz) je z nemeckého Zuspeise a je to prívarok, príkrm - ale keďže tieto sú vlastne charakteru maglajzovo-gebuzinovo-omáčkovitého, tak chápem, že sa používa aj na označenie takejto ingrediencie

Natinka, Pi, 25. 06. 2010 - 19:09

mrdníkovo-čučpajzovo-brdlajzoviteho-uhoviteho-mňagaveho charakteru..ss

ivet36, Pi, 25. 06. 2010 - 17:28

Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe ...dojdem do BA,tak mi totok navaris.....ivetMrkám

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama