
fasa čína z bratislavy
500 | gramov | kuracie prsia |
2 | kusov | paprika |
1 | kus | cibuľa |
1 | kus | mrkva |
1⁄2 | hlávka | kapusta |
1 | kus | omáčka na činú |
250 | gramov | ryža natural |
Zeleninu si nakrájam na kocky, koliecka, cibulku iba rozoberiem osmazim na panvici tak narychlo asi 10 minut... Dám bokom na misu
Potom na panvici osmazim masko do makucka.
Pridam naspat zeleninku a pridam ten geblajz z Lidlu a je hotofka... to som sikovna co?
Skuste je to mnam
Ty si iný pacient, čo sa manuálu týka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sak som sa krotila aby ste si nemysleli ze som uz uplne mignuta
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nooo kolko ceckov?? tak od oka??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim tak z kila az dvoch ceckov obcas ked mi tam padnu aj moje, len premiesam...inak robim do velkeho hrnca sak tie moje termity zezeru secko co pride
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Očuj, Nati, a keď premiešaš aj tie svoje, potom chodíš s miskou?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jasne aj do roboty idem s hrncom pod pazuchu....take lachke nevjes?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Acháááá, chňapem...tož, ja som už dlho v robote nebola, ja chodím s hrncom po dome
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jaka kapusta!!! no no no, si dugnes gebulu pri vareni, nebodaj do toho nadra zarezes a prirezes aj kus prstu a vykrvacas!!!
zadna zelenina - len ty tyy prsaaa pekne s ryzou basti
bo ta dochtorovi bonznem!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sak prave kapusta zraza cecky...eee krv...raz za tyzden mozem, nebonzuj bo ta kusnem....vrrrr baf
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ježiš Mária, děvenko, tak ráno nebež za autobusom. Si zober také zrazené prso, keď sa ti z podprdy vyšmykne a pri behu ťa ovalí. Však to jako kameňom keby ti dal.
Nijaká zelenina. Kde sú parené buchty ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na v gatkach...ci to su zaparene??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A nejedol to už niekto náhodou?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nieee iba my doma...a zijem ahaaaa...aj suvisle pisem....ahaha...a som v poridajaksdjduuuh aahsdhsaldkjsj jawja aaaaaaaaaaa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale ja by som potrebovala dávku.
Snažila som sa prísť na to, že ako si došla na slovo poridajaksdjduuuh a potom čo znamená aahsdhsaldkjsj. Pri jawja som to pochopila .
Pomooooooooc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
trapky nezerete cinu neviete potom co je je jawja....traperky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
posielam ti záchranku jawja aaaaaaaaaa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale jawja je ina supa!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Natinka ja od veci,ale tá prvá ingrediencia je najlepšia, už dávno som sa tak nezasmiala ,ďalej neviem čo je gebrajz,predpokladam že ide o korenie,alebo nálev na čínu.Ale tie kuracie cecky nemajú chybu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak este raz pre nechápičné dievčatá...gebrajz alebo mrdník alebo omajda alebo giglanec alebo zajebka alebo UHO (univerzalna hneda omacka) v tomto pripade UČO je to co kupis v Šidli to v tom pohari a bachnes to na maso...
kapišto?? už čul? ha ha ha?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A my použivame čučpajz - ale vizera to presne ako to tvoje .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
čučpajz (alebo aj cušpajz) je z nemeckého Zuspeise a je to prívarok, príkrm - ale keďže tieto sú vlastne charakteru maglajzovo-gebuzinovo-omáčkovitého, tak chápem, že sa používa aj na označenie takejto ingrediencie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mrdníkovo-čučpajzovo-brdlajzoviteho-uhoviteho-mňagaveho charakteru..ss
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...dojdem do BA,tak mi totok navaris.....ivet
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moooože byť