
dasa_ | Cviklová nátierka
reklama
Výborná večera.
Ingrediencie
1 | kus | cvikla |
100 | gramov | tvaroh |
30 | gramov | maslo |
1 | polievková lyžica | tatárska omáčka |
1 | štipka | soľ |
1 | štipka | mleté čierne korenie |
1 | kus | jarná cibuľka |
Postup
Predvarenú cviklu postrúhame na jemno a na sitku necháme dobre odtiecť, prípadne aj vyžmýkame.
Tvaroh vymiešame s maslom, tatárskou omáčkou a soľou. Ak potrebujeme diétnejšiu verziu, maslo a tatársku omáčku vynecháme. Bielu časť jarnej cibuľky nasekáme na jemno.
Všetko spolu zamiešame, pridáme mleté čierne korenie. Vrch ozdobíme zelenou časťou jarnej cibuľky.
Výnos
1 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.