
dasa_ | Cviklová nátierka
reklama
Výborná večera.
Ingrediencie
1 | kus | cvikla |
100 | gramov | tvaroh |
30 | gramov | maslo |
1 | polievková lyžica | tatárska omáčka |
1 | štipka | soľ |
1 | štipka | mleté čierne korenie |
1 | kus | jarná cibuľka |
Postup
Predvarenú cviklu postrúhame na jemno a na sitku necháme dobre odtiecť, prípadne aj vyžmýkame.
Tvaroh vymiešame s maslom, tatárskou omáčkou a soľou. Ak potrebujeme diétnejšiu verziu, maslo a tatársku omáčku vynecháme. Bielu časť jarnej cibuľky nasekáme na jemno.
Všetko spolu zamiešame, pridáme mleté čierne korenie. Vrch ozdobíme zelenou časťou jarnej cibuľky.
Výnos
1 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Slavka K
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Fotorecept na Cepelinai - zemiakové knedličky plnené mäsom. Sú podobné našim pirohom, no v litovskom štýle, sú sýte a výborné.
Kapustnica
Alica7
Kapustnica
Klasická domáca kapustnica s mäsom, klobásou a hríbami.