Rýchla verzia tradičného koláča. Jednoduché cesto, tvarohová plnka a makovo-lekvárová mriežka vytvárajú dokonalú kombináciu chutí bez zdĺhavého váženia surovín.
Hľadáte chutnú, zdravú a jednoduchú nátierku na raňajky alebo ľahkú večeru? Nátierka z údenej makrely a cottage syra je skvelou voľbou! Táto proteínová bomba je nielen výživná, ale aj neuveriteľne lahodná.
Gnocchi nemusíte iba variť. Skúste ich miesto toho opiecť na masle.Lákavo to zvýrazní to ich chuť. Podávať ich môžete s obľúbenou omáčkou alebo s pečeným baklažánom a paprikou
Bravčová panenka patrí medzi najjemnejšie časti mäsa, no jej príprava môže byť zradná. Chcete ju mať šťavnatú, krehkú a plnú chuti? Pripravte si dokonalý steak z bravčovej panenky podľa tohto postupu.
Dokonalé spojenie chrumkavej kôrky a jemného, šťavnatého filé z fresky. Zabudnite na vyprážanie – naša treska v trojobale sa pečie v rúre, takže si môžete dopriať lahodnú chuť bez zbytočného oleja.
Držková polievka je klasika. Buď ju milujete alebo neznášate. Ak vám vadí predstava držiek, vyskúšajte hlivu. Výsledná polievka bude nielen chutná, ale aj mimoriadne výživná.
Kuracie pečene sú skvelým zdrojom bielkovín, železa a vitamínu A. Ich príprava je jednoduchá a rýchla. Stačí 20 minút a rýchly a výživný obed alebo večera je na stole.