Popis
Jednoduchá príprava, skvelá chuť...

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 20 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 20 minút |
Ingrediencie
1⁄2 | balík | hrozienka |
1⁄2 | balík | mandle nelúpané |
3 | polievkové lyžice | kokosu |
2 | kusy | jablká zelené |
6 | kusy | želatíny plátková |
500 | gramov | tvaroh - hladký |
130 | gramov | cukor |
250 | gramov | šľahačk.smotana |
1 | čajová lyžička | škorica mletá |
1 | kus | citrón |
1 | čajová lyžička | masla |
Inštrukcie
Na korpus si namočíme mandle na dve hodiny, hrozienka na pol hodiny. Mandle, hrozienka a kokos spolu zmixujeme. Zmes natlačíme do formy /18 cm/ a odložíme do chladničky.
Plátky želatíny namočíme v trocha studenej vody.
Jeden a pol jablka zbavíme jadrovníka, nakrájame na kocky a orestujeme na lyžičke masla.
Tvaroh vyšľaháme so škoricou, cukrom a šťavou z jedného citróna. Napučanú želatínu pridáme k teplým jablkám a miešame, kým sa nerozpustí, potom pridáme k tvarohovej zmesi. Nakoniec zľahka primiešame vyšľahanú šľahačku.
Cheesecake necháme stuhnúť cez noc v chladničke. Ozdobíme zvyšnou polovicou jablka, alebo podľa ľubovôle, napr. so šľahačkou
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť