
Martuška 123 | Pikantné kuracie rezne
Kuracie prsia zapekané s omáčkou z tatarky, údeného syra a petržlenovej vňate.
4 | plátky | kuracie prsia |
soľ | ||
mleté čierne korenie | ||
vegeta | ||
hladká múka | ||
olej | ||
3 | polievkové lyžice | tatárska omáčka |
2 | polievkové lyžice | nastrúhaný syr |
1 | čajová lyžička | hladká múka |
1 | kus | žĺtok |
petržlenová vňať |
Kuracie prsia nakrájam na plátky, jemne naklepem, osolím, okorením, ochutím vegetou a nechám 10 min. odstáť.
Potom ich obalím v hladkej múke a prudko opečiem na panvici na rozpálenom oleji.
Opečené rezne dám do vymastenej zapekacej misy a podlejem výpekom.
Tatársku omáčku zmiešam so žĺtkom, s nastrúhaným údeným syrom, čiernym korením, hladkou múkou a nasekanou petržlenovou vňaťou. Na každé opečené mäso navrstvím plnku a vložím do vyhriatej rúry zapiecť.
Podávam s varenými zemiakmi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty