
Jessika
reklama
Dnes sme s dcérou zdravo piekli. Použili sme zdravšie suroviny.
Ingrediencie
120 | gramov | maková múka |
100 | gramov | jablká strúhané |
1 | kus | banán |
2 | kusov | vajce |
1 | polievková lyžica | Erytritol |
150 | gramov | nízkotučný tvaroh |
1⁄2 | polievková lyžica | Erytritol |
1 | kus | hruška |
trocha | škorica |
Postup
Do misky vložíme pokrájané banány, žĺtka z vajec, erytritol , postrúhané jablko, makovú múku a všetko rozmixujeme ponorným mixérom.
Z bielok vyšľaháme sneh a primiešame do cesta. Cesto vložíme do vymazanej okrúhlej formy ( priemer cca 20 cm).
Tvaroh zmiešame so sladidlom. Tvarohovú zmes nanesieme na cesto. Vrch ozdobíme plátkami hrušky.

Posypeme troškou škorice. Pečieme v predhriatej rúre na 170 stupňov cca 35 minút. Dobrú chuť!
Doplňujúce poznámky

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
35 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šampiňóny na smotane
Slavka K | Šampiňóny na smotane
Šampiňóny na smotane
Rýchla bezmäsitá teplá večera.
Domáce buchty na pare
Alica7 | Domáce buchty na pare
Domáce buchty na pare
Výborné jemné a nadýchané parené buchty, môžeme podávať nielen s orechmi ale aj s mletým makom.