Popis
Je to salat, ale aj hlavne jedlo. Podla toho, ako sa podava.

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | Mexiko |
Čas prípravy | 15 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 15 minút |
Ingrediencie
paradajky a j paradajkova konzerva (na kocky pokrajane paradajky v stave) | ||
jalapeno papricky (cerstve chilli - cervene,zelene) stiplavucke | ||
avocado, mango | ||
ananás, cerstvy alebo konzervu aj so stavou | ||
citronova stava | ||
iceberg salat nakrajat na rezance | ||
tvrdy postruhany syr, smotana | ||
cilantro vnat - cela kytica.... | ||
cervene, zelene aj oranzove papriky, vela cibule, cierna fazula uvarena - vodu vyliat |
Inštrukcie
Vsetku zeleninu a ovocie nakrajame na male kocky, pridame uvarenu ciernu fazulu (ja davam konzervu a niekedy aj dva rozne druhy - tmavocervenu a ciernu) a niekedy aj konzervu kukurice (cim farebnejsie, tym lepsie - ako Mexiko). Vsetko vo velkej mise zmiesam, pridam vela cilantro vnatky a prichutim citronovou stavou. Podavam na kukuricnej placke (corn tortilla - zohrejem prikrytu na tanieri vlhkou urierkou 30 sec v mikrovlnke) a posypem iceberg salatom, na to dam smotanu, postruhany syr a polejem taco stavou-stiplava). Moze sa podavat aj na maso, ako priloha ku kuracim alebo morcacim prsiam. Alebo len tak sa da do misy a nabera s tortilla chips a zalieva margaritou ci tequilou:-D :-D
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Doteraz som mala dilemu čo pripraviť na nedeľu pre návštevu.Ďakujem za receptík.
Dufam, ze chutilo.