reklama

Hovädzie mäsko trochu inak

Tatiana 13 , 27. 02. 2010 - 14:56

reklama

Ahojte babenky,mám na Vás jednu velkú prosbu.V mraziaku mám velký kus hovädzieho stehna,a v poslednej dobe sa mi zdá že varím stále to isté.Dostala som velkú chuť urobiť hovädzinku nejak inak,len ako???Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie

Pozrite si aj


reklama


reklama

fidorka, So, 27. 02. 2010 - 15:53

Hovädzí rezeň naopak,Hovädzie na divoko,naši chalani zbožňujú na horčici,s omáčkou a knedľou,alebo s lečom a ryžou,ako srbský rezeň...pomohlo trošku?Slnko

lia6, So, 27. 02. 2010 - 16:02

Božinku, hovadzinu milujemBozkávam fidorka už niečo dala, tak ešte ja skúsim trošku...španielské vtáčky, sviečková, hašé, ale najradšej mám asi tú sviečkovú, hovadzinku na hrášku a to hovadzie na divokoSlnko

lia6, So, 27. 02. 2010 - 16:06

Ešte ma napadlo...teraz v relácii bez servítky dávali...rezníky vyklepeš, obalíš v strúhanke a na rýchlo osmahneš na panvici...do pekáča vložíš tie osmahnuté rezníky, podleješ(myslím, že vývarom?)a dáš do rúry na hodku zapiecť...už si ale nepamatám ten recepis...skús pozrieť na nete tú reláciu...majú tam všetky receptyMrkám Slnko

fidorka, So, 27. 02. 2010 - 16:11

to sú tie čo som hore spomínala,Rezne naopak.Ona v tej televízii zarábala takú omáčku z bujónu a hočice,kečupu,cibuľu na to dávala a potom zaliala.Ja to len uložím na plech,zalejem vývarom v ktorom je kúsok masla,ale len do polovičky rezňov a odokryté pečiem,keď sa vývar vsaje do mäska,tak ho obrátim,podlejem zvyšným vývarom a dopečiem.Potom je to chrumkavé a chutí ako vyprážaný rezeň,len je taký mäkučký a vonia po masle,mňáám!Vyplazený jazyk Áno

lia6, So, 27. 02. 2010 - 16:16

Takéto ja nerobím...vieš, to vyprážanie a strúhankaHambím sa , ale vyzeralo to suprovučkoÁno ja som to len tak očkom kukla...to víš, pri malom nestíhamÚsmev Slnko

lia6, So, 27. 02. 2010 - 16:27

A ešte jedno...čevapčiči...toto som nemala hádam sto rokovSlnko

Tatiana 13, So, 27. 02. 2010 - 16:32

Babenky ste zlaté.Najviac sa mi pozdáva tá sviečková ale ja som ju už tak dávno nerobila že už ani neviem ako sa robí. A Lia čo je to to hašé? A ako robíš hovädzie na divoko?

Aja1, So, 27. 02. 2010 - 16:39

Sviečkovúúúúú.Ja som dnes varila pre svokru na oslavu narodenín.Mäsko si trošku opečieš z každej strany,pridáš k tomu nakrájanú mrkvu,petržlen,zeler,cibuľu a cesnak.Trošku posoliť,pokoreniť,podliať vodou a dať udusiť.Keď máš zeleninu mäkú,vyberieš ju,rozmixuješ,pridáš šľahačkovú smotanu s troškou múky na zátrepku.Povaríš,dochutíš podľa svojej chuti.Mäsko si mäsko si necháš udusiť do mäkka,pokrájaš a podávaš s už pripravenou omáčkou a knedľou.

Aja1, So, 27. 02. 2010 - 20:09

Ešte ma napadlo,namiesto sviečkovej je k mäsku a knedli vynikajúca rajčinková omáčka.A kebyže nemáš k tomu knedľu,pochutí k tomu aj zemiaková kaša.

Tatiana 13, So, 27. 02. 2010 - 22:30

O.k. Zajtra bude sviečková ,dík babyZlomené srdce

Verisska, Ne, 28. 02. 2010 - 09:44

Mňa napadli švédske rezne.Mäso osolíme,okoreníme a obalíme v strúhanke,potom naklepeme a nakoniec obalíme vo vajíčku a prudko opečieme na oleji oboch strán.Takto pripravené mäso uložíme na pekáč,na ktorý sme dali pokrájanú cibulu.Potom rezne zalejeme 1 šľahačkou a smotanou na varenie a upečieme do mäkka.

lia6, Ne, 28. 02. 2010 - 10:39

Toto robím, ale bez strúhanky, pridám tam ešte anglickú slaninu a zalejem poch.smotanouÁno Slnko

zuzu19, Ne, 28. 02. 2010 - 12:42

no vyhladas si relaciu bez servitky a tam mas ich recepty,tam je to maskoVyplazený jazyk

Tatiana 13, Ne, 28. 02. 2010 - 13:31

Babenky dakujem vám pekne za vaše skvelé nápady,tak napokon som uribila tú sviečkovú a bola úúúúúúúúúžasnááááááááááááá.Bozkávam Pamali odskúšam aj ostatné skvelé receptíky Objímam Objímam Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama