Hovädzie mäsko trochu inak
Pozrite si aj
Hovädzí rezeň naopak,Hovädzie na divoko,naši chalani zbožňujú na horčici,s omáčkou a knedľou,alebo s lečom a ryžou,ako srbský rezeň...pomohlo trošku?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Božinku, hovadzinu milujem fidorka už niečo dala, tak ešte ja skúsim trošku...španielské vtáčky, sviečková, hašé, ale najradšej mám asi tú sviečkovú, hovadzinku na hrášku a to hovadzie na divoko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ešte ma napadlo...teraz v relácii bez servítky dávali...rezníky vyklepeš, obalíš v strúhanke a na rýchlo osmahneš na panvici...do pekáča vložíš tie osmahnuté rezníky, podleješ(myslím, že vývarom?)a dáš do rúry na hodku zapiecť...už si ale nepamatám ten recepis...skús pozrieť na nete tú reláciu...majú tam všetky recepty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to sú tie čo som hore spomínala,Rezne naopak.Ona v tej televízii zarábala takú omáčku z bujónu a hočice,kečupu,cibuľu na to dávala a potom zaliala.Ja to len uložím na plech,zalejem vývarom v ktorom je kúsok masla,ale len do polovičky rezňov a odokryté pečiem,keď sa vývar vsaje do mäska,tak ho obrátim,podlejem zvyšným vývarom a dopečiem.Potom je to chrumkavé a chutí ako vyprážaný rezeň,len je taký mäkučký a vonia po masle,mňáám!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Takéto ja nerobím...vieš, to vyprážanie a strúhanka , ale vyzeralo to suprovučko
ja som to len tak očkom kukla...to víš, pri malom nestíham
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A ešte jedno...čevapčiči...toto som nemala hádam sto rokov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky ste zlaté.Najviac sa mi pozdáva tá sviečková ale ja som ju už tak dávno nerobila že už ani neviem ako sa robí. A Lia čo je to to hašé? A ako robíš hovädzie na divoko?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sviečkovúúúúú.Ja som dnes varila pre svokru na oslavu narodenín.Mäsko si trošku opečieš z každej strany,pridáš k tomu nakrájanú mrkvu,petržlen,zeler,cibuľu a cesnak.Trošku posoliť,pokoreniť,podliať vodou a dať udusiť.Keď máš zeleninu mäkú,vyberieš ju,rozmixuješ,pridáš šľahačkovú smotanu s troškou múky na zátrepku.Povaríš,dochutíš podľa svojej chuti.Mäsko si mäsko si necháš udusiť do mäkka,pokrájaš a podávaš s už pripravenou omáčkou a knedľou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mňaaaaaaaaam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Klikni sem http://www.nanicmama.sk/hlavne-jedla/hovadzie-na-divoko-s-brusnicami
A to hašé? No, vieš...to je vlastne hovadzie maso s bravčovým a žemlou pomleté, udusené na cibulke, podliaté vývarom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ĎAKUJEM
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ešte ma napadlo,namiesto sviečkovej je k mäsku a knedli vynikajúca rajčinková omáčka.A kebyže nemáš k tomu knedľu,pochutí k tomu aj zemiaková kaša.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
O.k. Zajtra bude sviečková ,dík baby
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mňa napadli švédske rezne.Mäso osolíme,okoreníme a obalíme v strúhanke,potom naklepeme a nakoniec obalíme vo vajíčku a prudko opečieme na oleji oboch strán.Takto pripravené mäso uložíme na pekáč,na ktorý sme dali pokrájanú cibulu.Potom rezne zalejeme 1 šľahačkou a smotanou na varenie a upečieme do mäkka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Toto robím, ale bez strúhanky, pridám tam ešte anglickú slaninu a zalejem poch.smotanou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no vyhladas si relaciu bez servitky a tam mas ich recepty,tam je to masko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky dakujem vám pekne za vaše skvelé nápady,tak napokon som uribila tú sviečkovú a bola úúúúúúúúúžasnááááááááááááá. Pamali odskúšam aj ostatné skvelé receptíky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte babenky,mám na Vás jednu velkú prosbu.V mraziaku mám velký kus hovädzieho stehna,a v poslednej dobe sa mi zdá že varím stále to isté.Dostala som velkú chuť urobiť hovädzinku nejak inak,len ako???
