reklama

Marinované mäso,ryby.

Klaudia17 , 18. 03. 2012 - 14:28

reklama

Prosím dajte tipy na mňamkové mäso,ale aj ryby,respektíve odskúšanú najsamlepšiu marinádu.Ďakujem za nápady.

Pozrite si aj


reklama


reklama

monika_dankova, Ne, 18. 03. 2012 - 14:58

tak tomuto sa poteším aj ja Mrkám

tedy, Ne, 18. 03. 2012 - 15:59

Keď ja ti to robím tak, že otvorím chladničku.......Chichocem saChichocem sa Chichocem sa
No - určite olej, grilovacie korenie a horčica /akú mám plnotučná, kremžská/.A potom podľa stavu zásob- kečup, korenie na bravčové mäso, vegeta, veľa cesnaku. Niekdy tam šupnem aj vajco. Nechám do druhého dňa a potom len z oboch strán osmažim. Robím tak barsjaké mäso, ryby som neskúšala. Slnko

fantika, Ne, 18. 03. 2012 - 16:24

ja podobne ako tedyVyplazený jazyk co je v chladnicke..tiez urcite olej,niekedy med a horcica,rozne koreniny,na gyros,pecené kura,vegetu a iné..alebo na diabolské maso mám pác do ktorého idú vajcia,horcica,kecup,cervená paprika,mleté korenie,vegeta,mletý kmín,worchestrová a sójová omácka a trocha oleja,toto vsetko sa zmixuje a do toho napácujeme maso najlepsie na noc,ale vydrzí v nom aj dlhsie,2 dni urcite..Úsmev potom zvyknem pácovat aj do kyslej smotany,do ktorej pridám vajcia,sol,vegetu,niekedy aj cesnak a potom maso na rozno upravujem..po vybratí z pácu je mozné dat do strúhanky a vyprázat ako rezne,ale maso je stavnatejsie..Úsmev alebo ho naukladám na plech nastrúham rozne druhy syra a zapeciem..myslím ze by sa to dalo spravit aj s rybami..Úsmev

Erkočka, Ne, 18. 03. 2012 - 17:58

STROGANOVSlnko - vyhľadaj si toSlnko

Aja1, Po, 19. 03. 2012 - 08:46

Citronovú šťavu,prelisovaný cesnak,grilovacie korenie,trošku soli a oleja tiež len trocha-vynikajúca na kurča.

val, Po, 19. 03. 2012 - 10:18

Olivovy olej, 2-3 susene paradajky - rozmixovat, potom pridam par kvapiek citronovej stavy, rozmarin alebo tymian pripadne salviu,cesnak a podla potreby sol, korenie. Masko (krkovicka, kuracie)poriadne vyobracat a marinovat aspon celu noc.
Podobne robievam na grilovane ryby ale nedavam cesnak.

Ked robim rybu(losos, pstruh, prazma) tak olivovy olej, citronova stava, sol, korenie, zmes byliniek - rozmarin, kopor. Vsetko poriadne premiesam v maziari a natriem rybu z kazdej strany, do vnutra dam do plusu kopor a platky citrona, zabalim do alobalu a necham v chladnicke 3-4 hod.

Diky za kazde nove rano...

val, Po, 19. 03. 2012 - 10:24

Olivovy olej, 2-3 susene paradajky - rozmixovat, potom pridam par kvapiek citronovej stavy, rozmarin alebo tymian pripadne salviu,cesnak a podla potreby sol, korenie. Masko (krkovicka, kuracie)poriadne vyobracat a marinovat aspon celu noc.
Podobne robievam na grilovane ryby ale nedavam cesnak.
Este doplnim ku grilovanemu masku robievam dressing 1 kysla smotana a 1 smotanovy chren, spolu premiesat podla chuti pridat sol, korenie a citronovu stavu.

Ked robim rybu(doma v rure losos, pstruh, prazma) tak olivovy olej, citronova stava, sol, korenie, zmes byliniek - rozmarin, kopor. Vsetko poriadne premiesam v maziari a natriem rybu z kazdej strany, do vnutra dam do plusu kopor a platky citrona, zabalim do alobalu a necham v chladnicke 3-4 hod.

Ku rybe mam tiez vynikajuci dressing. 3 lyzice horcice - dijon, 2 lyzice hnedeho cukru, 2 lyzice octu /citronova stava) premiesat pridat 1 kyslu smotanu a nasekany kopor.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama