
aramana | Vyprážaná cibuľa
S týmto receptom dieru do sveta nespravím, to viem ale je fajn vedieť že aj z ničoho sa dá spraviť obed.
2 | kusov | cibuľa |
2 | kusov | vajce |
1 | polievková lyžica | hladká múka |
soľ | ||
strúhanka | ||
olej |
Cibuľu rozoberieme na širšie krúžky a namočíme asi na 5 minút do vody.
Osušíme a obalíme v múke, potom v rozšľahaných vajciach so soľou a nakoniec v strúhanke. Vyprážame na oleji.
Podávame so zemiakmi.
Je to cibuľa v klasickom trojobale a na tanieri to so zemiakmi vyzerá ako normálny obed.
Ďalšie recepty
Chuti skoro ako kaleráb s pachom cibule ale ozaj je to dobré v čase keď človek nevie /nemá čo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Niekde som minule čítala, že neexistuje nič, čo by sa nedalo po obalení v trojobale a vysmažení zjesť
Napriek tomu, čo som napísala si myslím, že toto bude výborné. Dokonca u nás bola svojho času reštaurácia, čo toto ponúkla hosťom ako pozornosť. Len takú drohnosť na zahryznutie. S jemne palivou omáčkou to bolo super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne tak, trojobal je zázrak!
Ú nás v restikach tiež dávajú cibuľu vysmazanu ale len obalenu v múke. Také cibulove tenké krúžky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak to musí byť ozaj dobrota.