Pečená zelenina s rybacou penou

Popis

Keď máte zvyšné rybie filé v mrazníku a neviete ako ho spotrebovať skúste niečo iné ako ho le opiecť...

Pečená zelenina s rybacou penou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

1kusbaklažán
1kuscuketa
1kushrubá červená paprika
250gramovšampiňóny
3polievkové lyžiceolivový olej, soľ, mleté čierne korenie
300gramovrybie filé
1⁄2kusfenikel
2kusyjarná cibuľka
2polievkové lyžiceghee (prepustené maslo)
2plátkybiely chleba
1decilitervlažné mlieko, soľ, mleté biele korebie
1zväzokpetržlenová vňať

Inštrukcie

Balkažán nakrájame na plátky, osolíme a necháme "vypotiť", cuketu nakrájame na plátky, hrubú červenú papriku na väčšie kocky a šampiňony na polovičky. Opekám na olivovom oleji, osolíme, okoreníme a posypeme na drobno nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Fenikel, jarnú cibuľku nakrájame na drobno, restujeme na prepustenom masle. Rybie filé nakrájame nahrubo, pridáme k feniklu a cibuľke, restujeme, osolíme, okoreníme,  pridáme striedku bieleho chleba namočeného v troche mlieka. Necháme vychladnúť. Potom rozmixujeme do peny a lyžicami tvarujem na zeleninu ako veľké noky.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.