Pomazánka hokaido

Popis

zdravá nátierka - delená strava
Pomazánka hokaido - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojimprovizácia
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

1⁄4kustekvica
 trochaolivový olej
 trochasoľ, korenie, drvená rasca
4strúčikycesnak

Inštrukcie

Ja som piekla tekvicu v trúbe / ako prílohu k mäsu/ , očistenú nakrájanú tekvicu dochucujem v miske tak, že dám trochu soli, drvenej rasce a olivového oleja , premiešam a vysypem na plech . Pieklo sa asi 20 minút . Takáto príloha je super, ale je dosť sýta a zostalo mi z tej tekvice celkom dosť. Tak som zbytok pečenej tekvice rozmačkala vidličkou , pretlačený cesnak som vymiešala s olivovým olejom a soľou a troškou vody a zmiešala s tou roztlačenou tekvičkou. Vznikla z toho výborná pomazánka, ktorá je dobrá s hriankami a spĺňa aj a pravidlá delenej stravy .
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Už som skúšala polievku, robila som pečenú tekvicu, bolo to výborné. Toto musím určite vyskúšať. Niečo podobné robím s baklažánom, to je tiež fajnové:)

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok