Kolieska z BB pudingu

Popis

kto ľúbi čokoládu,príde si na svoje...

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod, 30 minút

Ingrediencie

  250g hl.múky,200g bb pudingu
  200g palmarínu,150g pr.cukru
  2 žĺtky,1 lyžica medu,3 lyžice mlieka,prášok do pečiva
  krém:
  2dcl.mlieka,50g bb pudingu
  200g masla,200g prášk.cukru,1 vanilkový cukor

Inštrukcie

Vypracujeme cesto,vyvaľkáme a vykrajujeme kolieska.Upečené spájame krémom. Krém si pripravíme tak,že z pudingu a mlieka uvaríme kašu a do vychladnutej zamiešame maslo,cukor a vanilku. Hotové kolieska ešte namáčame do čokoládovej polevy a zdobíme lentilkou.
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Ánoooo - mé oblíbenééééé. Robíme nielen na Vianoce a nielen s krémom Úsmev . Na Haloween z tohoto cesta robím také zubaté kolieska - nie sloniečka Chichocem sa - a dokreslujeme si upírske oči a zuby cukrárskou polevou. A prv ako poleva stuhne ich niet Veľký úsmev .
Tento recept proste u nás nemá chybu.
A ešte jedna obmena - toho roku som kúpila 3D formičku mega hviezdy. Upiekla a do stredu dala bielu čoko - do toho 3D otvoru. Prvé zmizli v koláčikovej krabice!!!!!
Proste toto je naše Áno

Dievcata, keby som to zajtra upiekla aj naplnila, vydrzi ta plnka do Vianoc? Treba to drzat v chladnicke?

Kukla som na zlozenie kremu, podla mna asi nie. Inak mam skvelu obdobu rychleho cokoladoveho kremu, roztopim horku cokoladu s polovicou masla, necham kus vychladnut a vyslaham, este pripadne pockam kym kus stuhne a doslaham. Ale ci taky vydrzi dlhsie netusim. U nas urcite nie, bo by bolo zjedene do druheho dna. Váľam sa od smiechu po podlahe Mna by zaujimalo, ci cesto zvladne lis na keksiky.

No nevadi, upeciem zajtra a naplnim tesne pred sviatkami. Kolko dni dopredu zvyknete plnit?

U nás sa krémové plnili až deň pred Vianocami.

A take suhajdy a rafaelo, kde ide tiez maslo? Tie mozem robit tak 2-3 dni dopredu?

Ja mávam cca od 23.12 koláče v dobre studenej komore a vydržia aj do 2.1 a nič im nie je Torta

Neviem, tie mozno vydrzia viac? Nie osm odbornik a hlavne u nas je to bezpredmetne, bo sa vsetko rychlo zje, hlavne ja. Chichocem sa

Ja peciem tie najoblubenejsie ako posledne, zvysok schovavam.

No hej, ale nemusis schovavat pred sebou. Váľam sa od smiechu po podlahe

MrkámVeľký úsmev

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.