K týmto medovníkom by som mohla napísať dlhú story. Skrátim. Aj keď to na začiatku vyzeralo ako zo seriálu "A je to!", výsledkom boli božské bezlepkové a bez mliečne mäkučké medovníčky.
Inšpirácia v tomto pôstom období ....pšeno - proso - jáhle (česky) surovina, ktorá sa bežne využívala v kuchyniach našich prastarých starých mám sa opäť objavuje v našich jedálničkoch.
Isto poznáte medový krémeš, koláčik lahodnej chute, trochu zle sa robí s cestom kým ho vyváľkate na plech a tak ma upútali ukážky, že to ide aj trochu inak.
Raňajky, snack či ľahká večera. Úplne jednoducho a rýchlo. Najlepšie na tom, že si ju pripravíte dopredu so zásoby a môžete doplniť mliekom, jogurtom, ovocím, či len tak nasucho chrumkať.