Cícerovo rybací "guláš" so špenátom

Popis

V chladničke začínal vednúť špenát bolo ho treba spotrebovať, tak trochu indiou šmrncnutý recept...

Cícerovo rybací "guláš" so špenátom - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
Celkový čas
35 minút

Ingrediencie

1plechovkacícer
200gramovŠpenát čerstvý
1kusbiela cibuľa veľká
3strúčikycesnak
2polievkové lyžicegee maslo
400gramovfilet zubáča (aká koľvek ryba)
1⁄2čajová lyžičkarímska rasca,koriander,kurkuma, chili
2kusyvajce uvarené na tvrdo, soľ, čierne korenie
2decilitrevoda

Inštrukcie

Cícer si scedíme,špenát opláchneme studenou vodou a necháme osušiť, cibuľu nakrájame na väčšie kocky, cesnak na plátky. Filet ryby nakrájame na väčšie kusy.

Na gee masle (ak nemáme môže byť aj olivový olej) si pečieme koreniny - rasca,koriander,kurkuma,chilli aby sa nám rozvoňali. Potom pridáme cibuľ a restujeme do sklovita, pridáme cesnak, chvíľku opečieme a pridáme cícer. Zalejeme vodou, necháme zovrieť. Do toho pridáme kusy ryby a necháme zovrieť, opatrne občas premiešame, ryba je rýchlo hotová. Ked začne vrieť dáme špenát a spolu chvíľku už vlastne len podusíme. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Na každý tanier pridáme 1/2 vareného vajíčka.

Vaše hodnotenie: Žiadne
1
Priemer: 1 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok