
Kamila | Kuracie mäso so špenátom
Výborné mäso, ktoré sa hodí aj k cestovinám. Opäť moja obľúbená kombinácia.
400 | gramov | kuracie vykostené stehná |
6 | strúčiky | cesnak |
40 | gramov | maslo |
50 | gramov | tvrdý syr |
125 | gramov | čerstvý špenát |
Marináda: | ||
2 | polievkové lyžice | olivový olej |
1⁄2 | čajová lyžička | soľ |
1 | polievková lyžica | horčica |
1 | polievková lyžica | sójová omáčka |
trocha | korenie |
Kuracie mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na menšie kúsky. Vymiešame marinádu a mäso v nej necháme postáť aspoň hodinu. Cesnak očistíme, pretlačíme a krátko opečieme na masle, pozor na prepálenie.
Pridáme mäso, krátko opečieme a chvíľu dusíme vo vlastnej šťave alebo môžete len dlhšie opekať.
Keď je mäso hotové, pridáme syr, premiešame a špenát, ktorý len kratučko "sparíme", premiešame s horúcim mäsom a vypneme. Podávame s ryžou, cestovinami, zeleninovým šalátom.

Kamila

Kamila

Kamila

Kamila

Kamila

Kamila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty