
Obed - večera hotová za 15 min. a pritom veľmi chutnááá
100 | gramov | penne |
20 | gramov | maslo |
20 | gramov | pór |
100 | gramov | baby špenát |
1 | strúčik | cesnak |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
50 | gramov | šunka |
60 | gramov | gorgonzola |
Ingrediencie uvádzam pre 1 osobu, podľa seba treba potom prispôsobiť.
Penne dám variť do osolenej vody, kým budú hotové na panvici spením maslo, pridám pór a prehrejem. Potom pridáme šunku, trochu podusíme a pridáme špenát a cesnak nakrájaný na drobno. Na záver dáme syr a necháme trochu rozpustiť... to už pridávame aj penne aj s trochou vody, v ktorej sa varili. Premiešame, podľa chuti do solíme a dáme čierne korenie (soľ opatrne syr je dostatočne slaný ). Rýchlo na tanier a môžeme chutnať...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Guláš z bravčového mäsa
Slavka K | Guláš z bravčového mäsa
Guláš z bravčového mäsa
Poctivý tradičný guláš z bravčového mäsa. Hustý, voňavý a plný chuti – presne taký, aký máme radi 😊
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Slavka K | Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Fotorecept na Cepelinai - zemiakové knedličky plnené mäsom. Sú podobné našim pirohom, no v litovskom štýle, sú sýte a výborné.