
Chutný tip na nedeľný obed pre celú rodinu.
600 | gramov | diviak |
1 | čajová lyžička | horčica |
trocha | hladká múka | |
trocha | maslo | |
trocha | olej | |
Plnka: | ||
trocha | maslo | |
1 | kus | cibuľa |
1 | kus | paprika kápia |
2 | kusov | kyslá uhorka |
80 | gramov | údené mäso |
1 | kus | vajce |
trocha | soľ | |
1 1⁄2 | čajové lyžičky | divoké bylinky |
1 | kus | vajce |
Mäso rozkrojíme na plát, naklepeme a natrieme horčicou.
Na masle opražíme jednu menšiu cibuľ, pridáme na kocky pokrájanú kápiu, uhorky, údené mäso alebo šunku, uvarené vajíčko, posolíme, pokoreníme, pridáme rozšľahané vajíčko a necháme zhustnúť na praženičku.
Plnku rozotrieme na plát mäsa, zvinieme a obviažeme niťou.
Roládu obalíme v múke a na masle s olejom ju opečieme zo všetkých strán.
Podlejeme vývarom, alebo len vodou a dusíme do mäkka.
Namiesto kyslých uhoriek môžete dať napríklad sterilizované šampiňóny alebo aj oboje.
Dobrú chuť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty