reklama

Pikantná roláda z diviaka

Pridal/a fidorka dňa 25. 01. 2012 - 12:05 - Recepty fidorka
obrázok k receptu

reklama

Chutný tip na nedeľný obed pre celú rodinu.

Ingrediencie
600 gramov diviak
1 čajová lyžička horčica
  trocha hladká múka
  trocha maslo
  trocha olej
Plnka:
  trocha maslo
1 kus cibuľa
1 kus paprika kápia
2 kusov kyslá uhorka
80 gramov údené mäso
1 kus vajce
  trocha soľ
1 1⁄2 čajové lyžičky divoké bylinky
1 kus vajce
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Mäso rozkrojíme na plát, naklepeme a natrieme horčicou.

Na masle opražíme jednu menšiu cibuľ, pridáme na kocky pokrájanú kápiu, uhorky, údené mäso alebo šunku, uvarené vajíčko, posolíme, pokoreníme, pridáme rozšľahané vajíčko a necháme zhustnúť na praženičku.

Plnku rozotrieme na plát mäsa, zvinieme a obviažeme niťou.

Roládu obalíme v múke a na masle s olejom ju opečieme zo všetkých strán.

Podlejeme vývarom, alebo len vodou a dusíme do mäkka.

Namiesto kyslých uhoriek môžete dať napríklad sterilizované  šampiňóny alebo aj oboje.

Dobrú chuť

Výnos
5 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama