
reklama
Marinované mäso.
Ingrediencie
2 | polievkové lyžice | sójová omáčka |
1 | polievková lyžica | Worcester omáčka |
2 | polievkové lyžice | olej |
1 | polievková lyžica | horčica |
3 | strúčiky | cesnak |
trocha | čierne mleté korenie | |
trocha | chilli korenie | |
trocha | karí | |
500 | gramov | kuracie prsia |
Postup
Táto marináda je na 1/2 kila bravčového alebo kuracieho mäsa.
Rezne namočiť do pripravenej marinády najlepšie cez noc.
Na troche oleja mäsko upiecť ,podávať s ryžou, opekanými zemiakmi, kto na čo má chuť.
Robila som to aj so sójovými kockami, kupodivu aj syn to jedol, len neviem či od hladu alebo si nevšimol že je to sójové mäso.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
2 hod
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
Ďalšie recepty
reklama
reklama
Tak toto iste robievam aj ja.Ajin recept mozem len odporucit.Rychle,chutne,skratka mnaaaaaaaaam.
