Pstruh na stredoveký spôsob

Popis

xxx

Pstruh na stredoveký spôsob - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
15 minút

Ingrediencie

2kusypstruh dúhový
100gramovsoľ hrubozrnná
3decilitrevínny ocot biely
3decilitrevoda
 kusolivový olej extra virgin

Inštrukcie

1. Ryby vypitveme nasledovne, žiabre prestrihneme a vyberieme, následne pomocou lyžičky cez vzniknutý otvor zbavíme rybu vnútorností. Na rybe spravíme zopár šikmých zárezov. Dôkladne umyjeme. 2.Z octa, vody a soli spravíme marinádu do ktorej vložíme ryby a necháme 3 hodiny marinovať. 3. Vyberieme ryby z marinády a na 3 hodiny ich zaťažíme. 4. Ryby osušíme jemne potrieme olejom a v panvici na miernom ohni opekáme 7-8 minút z každej strany.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok