
Un Chien Andalou
reklama
Jednoduchá príprava s chutným výsledkom.
Ingrediencie
2 | kusov | pstruh dúhový |
100 | gramov | soľ hrubozrnná |
3 | decilitre | vínny ocot biely |
3 | decilitre | voda |
kus | olivový olej |
Postup
Ryby vypitveme nasledovne, žiabre prestrihneme a vyberieme, následne pomocou lyžičky cez vzniknutý otvor zbavíme rybu vnútorností. Na rybe spravíme zopár šikmých zárezov. Dôkladne umyjeme.
Z octa, vody a soli spravíme marinádu do ktorej vložíme ryby a necháme 3 hodiny marinovať.
Vyberieme ryby z marinády a na 3 hodiny ich zaťažíme.
Ryby osušíme jemne potrieme olejom a v panvici na miernom ohni opekáme 7-8 minút z každej strany.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
15 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Brokolicové fašírky
Alica7 | Brokolicové fašírky
Brokolicové fašírky
Chutné a zdravé zeleninové fašírky s brokolicou a mrkvou.
Jednoduchá a rýchla jahodová dreň
dasa_ | Jahodová dreň
Jednoduchá a rýchla jahodová dreň
Jednoduchý a veľmi rýchly spôsob spracovania jahôd, ktorý poteší najmä všetky deti.