
Šošovicovo-paradajkovo-mozarellove "rizoto"
Ingrediencie
2 | hrnčeky | šošovica |
2 | kusov | paradajka |
1 | kus | mozzarella |
1 | polievková lyžica | kokosový olej |
1 | kus | cibuľa |
4 | strúčiky | cesnak |
1 | kus | bobkový list |
kus | čierne korenie | |
kus | mletá červená paprika | |
kus | soľ | |
kus | bazalka |
Postup
Na kokosovom oleji som orestovala cibulku, pridala cierne korenie, papriku, sol a bobkovy list. Dalej som pridala vopred namocenu sosovicu aj s tou vodou, prikryla a nechala varit domakka. Nasledne som pridala pretlaceny cesnak, pokrajane paradajky a natrhanu mozarellu a nechala to na najslabsom stupni este asi 20 sekund. Nakoniec som pridala listky bazalky. Dobru chut :) PS. Prave ten kokosovy olej dal celemu jedlu svojsku vybornu chut.
Dnes som objavila kokosovy olej. Uz istu dobu ho mam doma, pouzivam ho namiesto kozmetiky takmer na vsetko a nedam nan dopustit. Tak a dnes prvy krat som ho pouzila aj na varenie. Uz na inom nevyprazam :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.