
Kamila | Zapekaný kurací rezeň
Jednoduchý recept na výborné kuracie prsia s mozzarellou a paradajkami
Ingrediencie
500 | gramov | kuracie prsia |
2 | kusov | paradajka |
1 | kus | mozzarella |
1 | polievková lyžica | olivový olej |
trocha | soľ | |
trocha | oregano | |
trocha | bazalka |
Postup
Kuracie prsia nakrájame na rezne, vyklepeme a osolíme, okorením. Opečieme na rozpálenom oleji zopár minút z každej strany.
Paradajky krížom narežeme na jednom konci, ponoríme na cca pol minúty do vriacej vody a olúpeme ich. Nakrájame ich na tenké plátky.
Do vymastenej zapekacej misy rozložíme rezne, uložíme na ne striedavo paradajky s mozzarellou nakrájanou na plátky.
Zapekáme pri teplote cca 200 °C cca 5 minút. Vyberieme z rúry a posypeme čerstvou bazalkou. Podávame so zeleninovým šalátom, alebo ľubovoľnou prílohou.
Výborné pri delenej strave so zeleninovým šalátom

Kamila

Kamila

Kamila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Rýchly hrnčekový slivkovo-makový koláč z jednej misky
Kamila
Rýchly hrnčekový slivkovo-makový koláč z jednej misky
Rýchlejšie to už ozaj nejde. Fotorecept na jednoduchý hrnčekový koláč so slivkami a makom, pripravený z jednej misky.
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.