Benediktínske vajíčko

Popis

Výdatné raňajky alebo večera s vajíčkom a dávkou zeleniny.

Benediktínske vajíčko - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

  toustový chlieb
  plátky šunky
  plátkový syr
  vajicka
  maslo
3polievkové lyžicemajonéza
1polievková lyžicahorčica
  ľadový šalát
  paprika
  paradajky
  uhorka
1polievková lyžicaocot

Inštrukcie

V hriankovači opečiem toustový chlieb namastím ho maslom. Položím naň plátok šunky a list šalátu. Na to dám druhú hrianku natriem majonézou zmiešanou s horčicou a plátkový syr.
Do vriacej vody pridám lyžicu octu , a opatrne do vody rozklepnem vajíčko chvíľku ho povarím a dierovanou lyžicou vyberiem. Položím ho na vrch obložený paprikou , vajíčko narežem , osolím , okorením. Obložím zeleninou a môžem podavať.

Dobrú chuť!

Vaše hodnotenie: Žiadne
4
Priemer: 4 (2 hlasy)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok