
reklama
... plný dobrôt ma maškrtenie
Ingrediencie
300 | gramov | čokoláda |
100 | gramov | biela čokoláda |
1 | kus | bonboniéra |
200 | gramov | jahody |
Postup
Rozpustíme si 60 % čokoládu, nedávame žiadny tuk, medzitým si obalíme alobalom alebo fóliou primeranú misku.
Čokoládu si dáme do vrecka a nastriekame na fóliu . Keď to trochu stuhne môžeme poliať aj bielou čokoládou.
Necháme dobre stuhnúť, opatrne odoberieme z misky a stiahneme alobal- fóliu.
Vzniknutú čokoládovú misku naplníme cukríkmi z bonboniery. Ja som priložila aj doma robené čokoládové a kokosové guľky a jahody namáčané v čokoláde.
Ak s tým ideme gratulovať zabalíme do celofánu, zaviažeme mašličkou.... a môžeme ísť.
Doplňujúce obrázky

Výnos
10 Porcie
Celkový čas
1 hod, 10 minút
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
10 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty