reklama
keď nevieme čo s paprikou a rajčinami....
Ingrediencie
| 3 | kilogramov | paradajka |
| 1 | kilogram | paprika |
| 1 | kilogram | cibuľa |
| 3 | kusov | feferónka |
| 1 | kilogram | mäso |
| 150 | gramov | cukor |
| 100 | gramov | soľ |
| 500 | gramov | horčica |
| 400 | millilitrov | olej |
Postup
Mäso,rajčiny,papriku a cibuľu zomelieme a dusíme 2 hod.Niekedy treba aj dlhšie,podľa toho ako vodnaté sú rajčiny,aby to malo takú nátierkovú hustotu.Potom pridáme ostatné suroviny,prevaríme chvíľku,dáme do pohárov a sterilizujeme.
Doplňujúce poznámky
Túto nátierku jedávame na chlebíku,alebo na špagetách,ale skúšala som už aj na zemiakoch zapekať,pokvapkať smotanou a posypať syrom,aj to bolo dobré...(sun)
Výnos
6 Porcie
Celkový čas
2 hod
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
dasa_ | Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
Hrnčekový perníkový koláč s čokoládou
Rýchly a šťavnatý hrnčekový perník s kompótom - marhuľovým, jablkovým ....
Jednoduchá praženica z čerstvých húb
Slavka K | Hubová praženica
Jednoduchá praženica z čerstvých húb
Čo s čerstvo nazbieranými hubami? Šup s nimi do jednoduchej hubovej praženice.