Domáca študentská pečať

Popis

Je to rýchla, výborná pochúťka, pripravujem ju každý rok.

Domáca študentská pečať - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojmôj zošit
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

250gramovcera
250gramovpraskovy cukor
3kusyvajcia
3polievkové lyžiceKakao
100gramovsekané vlašské orechy
100gramovhrozienka
100gramovželé cukríky
4kusytortové oblátky
50gramovčokoládová poleva

Inštrukcie

Ceru, práškový cukor, vajcia a kakao miešame nad parou do zhustnutia asi15 minút. Odstavíme, ešte do teplej zmesi pridáme ostatné prísady. Dobre premiešame. Orechy posekáme na drobné kúsky, želé cukríky pokrájame, hrozienka necháme celé a oblátky polámeme. Formu srnčieho chrbáta vyložíme papierom na pečenie a vylejeme pripravenú zmes. Odložíme do chladničky, kým nestuhne /12 hodín/. Vyklopíme, polejeme čokoládovou polevou, ozdobíme podľa vlastnej fantázie a pokrájame na tenké rezy. Dobrú chuť!

Vaše hodnotenie: Žiadne
3
Priemer: 3 (2 hlasy)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok