
Polovicu piškót naplníme pudingovým krémom. Zlepíme s druhou piškótou a dáme do chladničky stuhnúť.
2 | balíky | piškóty |
Plnka: | ||
300 | millilitrov | mlieko |
60 | gramov | kryštálový cukor |
1 | balík | vanilkový puding |
1 | polievková lyžica | instantná káva |
100 | gramov | Flora Light |
Mliečna hmota: | ||
100 | gramov | sušené mlieko |
200 | gramov | práškový cukor |
4 | polievkové lyžice | voda |
10 | gramov | Flora Light |
Polovicu piškót naplníme pudingovým krémom. Zlepíme s druhou piškótou a dáme do chladničky stuhnúť.
Mliečnu hmotu rozvaľkáme na plát hrubý asi 2 mm a rozkrájame na štvorčeky. Zlepené piškóty zabalíme do štvorčeka z mliečnej hmoty a zaguľatíme. Dáme do papierového košíčka.
Plnka: Z mlieka, kávy, cukru a pudingového prášku uvaríme hustý krém, ktorý za stáleho miešania necháme vychladnúť. Potom elektrickým mixérom rozšľaháme a pridáme Floru.
Ešte krátko vyšľaháme na hladký krém. Mliečna hmota: Sušené mlieko a práškový cukor preosejeme.
Pridáme vodu, tuk a všetko spracujeme na tuhú nelepivú hmotu. Pri spracovávaní a vaľkaní podsypávame práškovým cukrom, aby sa nelepila k pracovnej ploche.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty