reklama

Piškóty plnené pudingovým krémom

Pridal/a nicebosorka dňa 26. 03. 2007 - 20:20 - Recepty nicebosorka
obrázok k receptu

reklama

Polovicu piškót naplníme pudingovým krémom. Zlepíme s druhou piškótou a dáme do chladničky stuhnúť.

Ingrediencie
2 balíky piškóty
Plnka:
300 millilitrov mlieko
60 gramov kryštálový cukor
1 balík vanilkový puding
1 polievková lyžica instantná káva
100 gramov Flora Light
Mliečna hmota:
100 gramov sušené mlieko
200 gramov práškový cukor
4 polievkové lyžice voda
10 gramov Flora Light
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Polovicu piškót naplníme pudingovým krémom. Zlepíme s druhou piškótou a dáme do chladničky stuhnúť.

Mliečnu hmotu rozvaľkáme na plát hrubý asi 2 mm a rozkrájame na štvorčeky. Zlepené piškóty zabalíme do štvorčeka z mliečnej hmoty a zaguľatíme. Dáme do papierového košíčka.

Plnka: Z mlieka, kávy, cukru a pudingového prášku uvaríme hustý krém, ktorý za stáleho miešania necháme vychladnúť. Potom elektrickým mixérom rozšľaháme a pridáme Floru.

Ešte krátko vyšľaháme na hladký krém. Mliečna hmota: Sušené mlieko a práškový cukor preosejeme.

Pridáme vodu, tuk a všetko spracujeme na tuhú nelepivú hmotu. Pri spracovávaní a vaľkaní podsypávame práškovým cukrom, aby sa nelepila k pracovnej ploche.

Výnos
1 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama