
Jessika | Guláš z tekvice hokaido
Pestujem tekvičky hokaido, rada z nich varím.
Ingrediencie
500 | gramov | hokaido |
6 | kusov | zemiak |
1 | kus | mrkva |
1 | kus | cibuľa |
3 | strúčiky | cesnak |
1 | plechovka | biela fazuľa v slanom náleve |
1 | kus | zelená paprika |
trocha | olej | |
soľ | ||
vegeta | ||
čierne mleté korenie |
Postup
Pripravíme si suroviny. Hokkaido nakrájame na menšie kúsky, cibuľu na drobnejšie, cesnak na plátky, mrkvu na plátky, papriku na kúsky. Na olej dáme cibuľu, orestujeme ju, pridáme ostatnú zeleninu, tiež osmahneme, pridáme aj Zalejeme vodou, osolíme, okoreníme a necháme variť dokiaľ nie je zelenina mäkká.
Do guláša patria aj zemiaky, tie očistíme, nakrájame na drobnejšie a uvaríme ich osve v osolenej vode.
Kým sa zemiaky varia, dokončíme základ guláša. Všetko (v hrnci) rozmixujeme, nie celkom, je pekné v guláši mať aj kúsky mrkvy a Hokkaida.
Fazuľu z konzervy zlejeme prepláchneme.
Nakoniec do rozmixovaného zeleninového gulášového základu pridáme uvarené zemiaky a fazuľu (to preto, aby boli v guláši vidieteľné). Všetko ešte necháme pár minút prevrieť a odstavíme. Ak treba, dochutíme soľou. Podávame s chlebíkom. Dobrú chuť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Brokolicové fašírky
Alica7 | Brokolicové fašírky
Brokolicové fašírky
Chutné a zdravé zeleninové fašírky s brokolicou a mrkvou.
Jednoduchá a rýchla jahodová dreň
dasa_ | Jahodová dreň
Jednoduchá a rýchla jahodová dreň
Jednoduchý a veľmi rýchly spôsob spracovania jahôd, ktorý poteší najmä všetky deti.