Výborný obed.

Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 20 minút |
Čas varenia / pečenia | 1 hod |
Celkový čas | 1 hod, 20 minút |
Ingrediencie
500 | gramov | bravčové plece |
1 | kus | cibuľa |
3 | strúčiky | cesnak |
20 | gramov | paradajkový pretlak |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
100 | gramov | slanina |
100 | gramov | kyslá uhorka |
Inštrukcie
Mäso nakrájame na rezance.
Na masti opražíme nakrájanú cibuľu a nakrájaný cesnak, pridáme pretlak a zriedime vodou.
Pridáme mäso, osolíme a okoreníme. Dusíme do zmäknutia.
Nakoniec pridáme slaninu a na hrubo nastrúhanú uhorku.
Spolu prevaríme, prípadne dochutíme.
Postup:

