reklama
Recept na jednoduchú zdravú večeru.
Ingrediencie
1 | hrnček | ryža natural |
trocha | soľ | |
240 | gramov | tuniak v olivovom oleji s oreganom |
štipka | korenie čierne mleté | |
trocha | cherry paradajky | |
trocha | olivy čierne | |
2 | kusov | rozmarín čerstvý |
Postup
Ryžu natural preberieme, premyjeme a uvaríme podľa návodu (1 šálku ryže zalejeme trojnásobným množstvom vody a dáme variť na cca 30 minút). Vodu osolíme až pred dovarením.
Do teplej uvarenej ryže pridáme tuniaka s oreganom aj s olejom (3 konzervy po 80 g), všetko podľa potreby osolíme a okoreníme. Zmes premiešame, nakoniec pridáme nakrájané olivy (bez kôstiek), paradajky a odstavíme.
Môžeme podávať. Na tanieri ozdobíme vetvičkou rozmarínu. Dobrú chuť!
Výnos
3 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Slavka K
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Vynikajúce bravčové mäso, ktoré môžete podávať s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. U nás sú obľúbené farebné cestoviny. Mäso môžete použiť bravčové pliecko alebo stehno, prípadne iné.