
reklama
Recept na jednoduchú zdravú večeru.
Ingrediencie
1 | hrnček | ryža natural |
trocha | soľ | |
240 | gramov | tuniak v olivovom oleji s oreganom |
štipka | korenie čierne mleté | |
trocha | cherry paradajky | |
trocha | olivy čierne | |
2 | kusov | rozmarín čerstvý |
Postup
Ryžu natural preberieme, premyjeme a uvaríme podľa návodu (1 šálku ryže zalejeme trojnásobným množstvom vody a dáme variť na cca 30 minút). Vodu osolíme až pred dovarením.
Do teplej uvarenej ryže pridáme tuniaka s oreganom aj s olejom (3 konzervy po 80 g), všetko podľa potreby osolíme a okoreníme. Zmes premiešame, nakoniec pridáme nakrájané olivy (bez kôstiek), paradajky a odstavíme.
Môžeme podávať. Na tanieri ozdobíme vetvičkou rozmarínu. Dobrú chuť!
Výnos
3 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Segedínsky guláš
Slavka K | Segedínsky guláš
Segedínsky guláš
Tradičná klasika, ktorá sa nikdy neomrzí.
Špenátové halušky
Alica7 | Špenátové halušky
Špenátové halušky
Výborné špenátové halušky, ktoré môžeme podávať ako prílohu k mäsu, s tvarohom a opečenou slaninou alebo syrovou omáčkou.