
reklama
Zdravý chutný obed
Ingrediencie
1 | kilogram | hovädzie mäso |
1⁄2 | kilogram | ružičkový kel |
1⁄2 | kilogram | zemiak |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
trocha | olej |
Postup
Malé okrúhle zemiačky a ružičkový kel umyjeme a varíme nad parou.
Mäso nakrájame, pridáme mleté čierne korenie, trochu soli a restujeme na panvici.
Potom orestované spolu aj s výpekom trošku podlejeme vodou, dáme do kuchty a dusíme.
Sparený kel orestujeme na panvici na troške oleja a zemiaky dáme pripiecť do rúry.
Potom už len servírujeme
Je to celkom rýchlovečka, lebo sa robí všetko viac menej súčasne.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
40 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.