
Ľahučké zeleninové jedlo, na cestoviny alebo najlepšie len tak s čerstvým chlebíkom...
1 | kus | cuketa |
3 | kusov | paradajka |
4 | strúčiky | cesnak |
1 | kus | syr v črievku |
trocha | olej | |
štipka | soľ |
Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky, cuketu dobre umyjeme a nakrájame na kocky /ja mladú cuketu nečistím, ale komu vadia šupky, kľudne môže olúpať/, rajčinky nakrájame na kocky /tak tie ja pre zmenu lúpem, pretože nemám rada tú šupku po uvarení/.
V hrnci si rozpálime trochu oleja, pridáme cesnak, jemne orestujeme /dávame pozor, aby sa nepripálil/, pridáme cuketu, rajčiny, osolíme a podusíme na vlastnej šťave za občasného miešania. Keď zmäkne, vytlačíme k tomu syr z črievka, premiešame a papáme...
jednoduchý receptík, ktorý zvládne každý ľavou zadnou...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Veľkonočná paska
Kamila | Veľkonočná paska - recept
Veľkonočná paska
Fotorecept na tradičnú veľkonočnú pasku. Recept na kysnutý veľkonočný koláč, ktorý na sviatočnom stole na Veľkú noc jednoducho nesmie chýbať.
Bratislavské rezy
Alica7 | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Klasické a chutné bratislavské rezy ako ich poznáme z cukrárne.