reklama

Kalerábová príloha k vyprážanému mäsu

Pridal/a mapo dňa 14. 02. 2010 - 19:00 - Recepty mapo
obrázok k receptu

reklama

Výborná zeleninový príloha k mäsu.

Ingrediencie
1 kus kaleráb gigant
200 milligramov tatárska omáčka
  korenie
  vegeta
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Kaleráb postrúhať na slzičky, zamiešať tatarku, korenie, soľ podľa chuti a je to. Dobrú chuť.

Najviac sa to hodí k vyprážanému mäsu alebo syru.

Výnos
5 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

alica43, Ne, 14. 02. 2010 - 20:59

jeee,super rychle vyskusam(y) (y) (y) (y) (y)

lia6, Ne, 14. 02. 2010 - 21:12

Toto robím, ale namiesto tatárky dávam pochúťkovú smotanu...hamka veliká a oveľa ľahšia, ako s tatárkou-skúste(sun)

datelinka, Po, 15. 02. 2010 - 14:02

mnam tak to musim vyskusat ,uz sa mi slinky zbiehaju ja robim ale zo struhanej mrkvicky s kyslou smotanou a kysla uhorka ,mlada zelena cibulka a trochu horcice.

MandarinkaRinka, Po, 15. 02. 2010 - 14:04

Dobrotka to veru vyzera byť (clap) všetko čo už len prešlo okolo kalerabu mam rada :-D

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama