
reklama
V týchto teplách dobre padne na večeru vychladený ľahký šalát, trochu netradičnej kombinácie.
Ingrediencie
300 | gramov | paradajka |
200 | gramov | rukola |
100 | gramov | jahody |
2 | kusov | mozzarella |
1 | polievková lyžica | olivový olej |
trocha | soľ | |
trocha | limetková šťava | |
1 | polievková lyžica | pesto z medvedieho cesnaku |
1 | kus | paprika žltá |
Postup
Zeleni nu si umyjeme a vysušíme. Ruskolu zmiešam s olejom, soľou a štavou z limetky. Do misiek položíme na spodok rukolu, naukladáme na ňu nakrájané paradajky - podľa možností viacerých farieb a nakrájanú žltú papriku. Na vrch dáme mozarellu a polejeme pestom z medvedieho cesnaku. Dáme vychladiť.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.